Schalen

Wie wij zijn

Ambacht betekent voor ons met zorg onze producten bereiden. Je proeft onze specialiteiten, waardoor jij elke dag kan genieten van verse en gezonde vis. Wij streven naar bourgondisch genot, dat verweven zit in lekker en gezond eten.

We maken alleen dagverse producten klaar, want met verse producten bereid je een unieke en ambachtelijke smaak. ‘s Nachts gevangen en ’s avonds bij jou thuis in de pan of in oven.

Met ons uitgebreid assortiment voorzien wij iedereen in zijn of haar verlangen naar ambachtelijk geprepareerde vis. Van een broodje haring of een bakje kibbeling tot vers bereide maaltijden of schaal- en schelpdieren.

Ervaar onze ambacht zelf bij Snapperz Seafood!

Onze luxe schalen

vanaf € 41,95

Vers gerookte visschaal

Met gerookte paling, gerookte zalm, gerookte forel, gerookte heilbot, gerookte makreel, warm gerookte zalm, heilbot mousse rolletjes, Hollandse garnalen en scampi’s. De schaal op de foto is voor 4/6 personen.  

2/4 personen: € 41,95
4/6 personen: € 62,50
6/8 personen: € 79,95

€ 19,50 per persoon

Luxe hapjesschaal

Met voor elk een bolletje zalmsalade, gerookte paling, zalm, forel, makreel, warm gerookte zalm, heilbot mousse rolletjes, Hollandse garnalen, haring, scampi’s en een schelp met krabsalade. De schaal op de foto is voor 6 personen. 

Prijs: per persoon € 19,50 | Bestelbaar vanaf min. 2 personen

€ 19,95 per persoon

Luxe zalmsalade schaal

Met zalmsalade, gerookte makreel, gerookte paling, gerookte zalm, gerookte forel, heilbot mousse rolletjes, warm gerookte zalm, scampi’s. De schaal op de foto is voor 6 personen. 

Prijs: per persoon € 19,95 | Bestelbaar vanaf min. 2 personen 

Uitgelicht: Kreeftenschaal

Met gerookte paling, Hollandse garnalen, gerookte zalm, scampi’s, goud eitje met warm gerookte zalm mousse en 1/2 kreeft per persoon. De schaal op de foto is voor 4 personen.

Prijs: per persoon € 37,50 | Bestelbaar vanaf 2 personen

€ 12,95 per persoon

Gourmet schaal

De lekkerste gemarineerde vis! Scampi knoflook, verse tonijn, Noorse Zalm, tilapiafilet en pangafilet.

€ 35,00 per schaal

Tapas schaal

Met scampi knoflook, zalm tappasrol, peppadew roomkaas, krabsalade, tonijnsalade, Italia mix olijven en gravad lax.

€ 27,50 per schaal

Salade schaal

Met krabsalade, tonijnsalade, haring bieten salade, zalmsalade, fruit de mer salade, makreel americain en rauwkost garnalen salade.

Uitgelicht: BBQ schalen

Ons assortiment biedt diverse mogelijkheden voor op de BBQ. Zo hebben wij een set BBQ Spiezen en onze BBQ schaal de Luxe. Lees hieronder meer.

€ 17,95 per persoon

BBQ spies

Twee stuks tonijnspies met Japanse marinade, twee stuks garnalenspies naturel, twee stuks zalmspies met dille marinade en twee stuks kabeljauwspies met Indiase marinade. De schaal op de foto is voor 2 personen.

€ 42,50 per schaal

BBQ schaal de luxe

Tonijn met Furikake, zalmtournedos met dille- of lemon coriandermarinade, twee dorade filet gevuld met zeekraal, 3 coquilles op schelp met mediterraanse kruiden, twee keer gamba spies met cherry tomaatjes, bakje bbq rookhout.

Feestschaal bestellen?!

Bent u geïnteresseerd in een feestschaal?

Bestel uw persoonlijke schaal middels onderstaande button of bel
+31 (0)48 13 54 603